Rituals

PRETTY LEGS

Passes moltes hores dret/a o assegut/da? Pateixes de varius, mala circulació o inclús tens retenció de líquids? No pateixis! A Shanti tenim la solució perfecta per a tu! Amb el Ritual Pretties Legs mimarem i cuidarem les teves cames. Disminuirem les alteracions del sistema circulatori, activarem la circulació i millorarem el retorn venós. Gaudeix d’unes cames lleugeres, sense molèsties ni dolors. Llueixi-les maques i radiants.

LUXURY EVENT

Tens un esdeveniment especial i vols lluir com una estrella? Mima i cuida la teva pell amb el Ritual Luxury Event. Amb aquest ritual aconseguirem una pell fina i suau, radiant i lluminosa, amés d’una figura tonificada i esvelta. Arriba a la relaxació total de la mà dels professionals de Shanti.

RITUAL PUSH UP

El pit és símbol de feminitat, una de les zones que més ens preocupa a les dones. Però moltes vegades no es cuida de la manera correcta. La pèrdua d’elasticitat provoca que s’alteri la seva forma natural i ens porta a possibles complexes. Amb Shanti i el Ritual Push Up aconseguirem un efecte lifting tensor, millorant la textura i la fermesa de la pell hidratant-la i reafirmant-la, disminuint l’efecte de pit caigut.

BEAUTYFUL BACK

Ja és hora de deixar enrere el mite de les esquenes oblidades! Amb Shanti i el Ritual Beautyful Back recuperaràs la sensualitat de la teva esquena. Amb aquest ritual aconseguirem una pell fina i suau, radiant i lluminosa, a més d’una esquena tonificada i esvelta. Aprofita el teu moment Shanti!

MANS DE SEDA

Et sents les mans resseques? La pell té un tacte aspre? T’han sortit taques senils? Les mans són una part molt important del cos, la nostra carta de presentació. Són una de les zones més exposades als agents extern i que més delata la nostra edat. A Shanti tenim la solució per aturar el pas del temps, el Ritual Mans de Seda!