Serveis

Tractaments Facials

Higiene facial Purifying

Tractament facial d’última generació amb Cosmetic Drone Technology i oxigen pur. Purifica la pell eliminant impureses i toxines. Oxigena les cèl•lules vives millorant l’estat de la pell.

Shine Control

Tractament facial matisant, regulador selectiu del greix, ideal per pells mixtes, grasses i acneiques. Pell equilibrada, sense brillar, neta, lliure d’imperfeccions, renovada i més jove.

Tractament Vitamines i Antioxidant

Tractament revitalitzant a base de vitamines i minerals. Preventiu de l’envelliment. Pell hidratada i nodrida, radiant i lluminosa.

Tractament Goji

Tractament facial a base de Bayas de Goji (fruit de la joventut). Hidratació intensa i duradera. Pell equilibrada i protegida. Tractament preventiu dels primers signes de l’edat.

Tractament Ocean Miracle

Tractament ultra reafirmant Eco-Nature. Nou concepte cosmètic que respon a la fusió d’actius marins 100% naturals i els últims avenços en investigació científica de la pell. Pell rejovenida, 85% més tonificada, 90% més ferma i 70% més hidratada. Ideal per a pells denses.

Tractament Age Defense

Tractament anti edat Eco-Nature, Pro&Prebiotic Technology. Reforça la primera barrera de defensa de la pell formant un escut protector davant la pol•lució evitant l’oxidació . Estimula la síntesi de col•lagen i la renovació cel•lular. Pell hidratada, nodrida, enfortida, equilibrada, terça, renovada i radiant. Ideal per a pells sensibles.

Tractament Infinity

Tractament Revolucionari Future NGE Technology. Actua directament sobre l’ADN (genòmica), l’expressió dels gens(epigenètica), el sistema nerviós (neurocsmètica) i els cercles circadians (cronocosmètica) retardant l’envelliment i difuminant les arrugues més profundes. Pell energitzada, tonificada, uniforme amb vitalitat i lluminosa. Mirada relaxada, sense bosses ni ulleres.

Tractament Pell Nàcar

Tractament despigmentant i il•luminador. Actua directament sobre el procés de melanogènesi retardant i disminuint l’aparició de taques a la pell. Pell més uniforme, despigmentada, terça i molt lluminosa. Ideal també per a esdeveniments especials com casaments.

Tractament Fermesa Total

Tractament anti-edat, reafirmant que combina àcid hialurònic, col•lagen i elastina. Efecte lífting. Pell més hidratada, amb més volum, més terça i amb molta vitalitat.

Tractament Facial La Bomba

Tractament anti-edat, reafirmant que combina el tractament fermesa total amb la radiofreqüència facial per aconseguir un efecte lífting instantani i més durador. Pell més hidratada, amb més volum, més terça i amb molta vitalitat.

Radiofreqüència Facial

Tractament facial anti-edat i reafirmant que treballa amb aparatología activant la pròpia síntesi de col•lagen i elastina de la pell, aconseguint un efecte lífting instantani. Activa la circulació, per tant, redueix ulleres i bosses als ulls. Pell terça, reafirmada i arrugues menys marcades.